12.12.2023.

Isprintajte najljepše božićne bojanke za djecu

Isprintajte najljepše božićne bojanke za djecu (jaslice, kuglice, drvca i dr.) i osjetite duh najljepšeg doba godine uz zabavu, pjesmu i smijeh!

Božićne bojanke

Trend stvaranja božićnog ugođaja u domu prije nego što vrijeme adventa uopće započne sve je popularniji pa nije zaobišao ni naše podneblje. No, to ne čudi budući da je riječ o uistinu čarobnom dobu godine. Čarolija Božića krije se i u božićnim dekoracijama, posebnom mirisu božićnih kolača, a ponajviše u blagdanskom druženju s obitelji koje izostaje tijekom godine. Slušanje božićnih pjesama i maratonsko gledanje božićnih filmova trenuci su koji se pamte, a ovogodišnje blagdanske večeri možete obogatiti i bojanjem božićnih bojanki. Osim što potiču kreativnost kod djece te doprinose razvoju njihovih motoričkih i kognitivnih sposobnosti, garantiraju i odličnu zabavu. I odličan su izbor za kreiranje božićnih čestitki za vašu obitelj i prijatelje!

Božićne bojanke jaslica

Božićne bojanke kuglica

Božićne bojanke drvca

Božićne bojanke snjegovića

Božićne bojanke poklona

Božićne bojanke vijenaca

Iako su interesi novih generacija potpuno drugačiji nego onih prijašnjih, bojanje je aktivnost koja još uvijek nije otišla u “ropotarnicu povijesti”. Ono što je drugačije jest dostupnost bojanki jer je, kako biste kreirali najbolju bojanku za vaše klince, potrebno samo nekoliko puta kliknuti mišem. I ne zaboravite, bojanke nisu rezervirane samo za djecu pa svakako proučite što se nudi među bojankama za odrasle. Mnogi tvrde da je bojanje jedna od najboljih antistres terapija, a kome to danas ne treba? Uživajte u bojanju!