23.11.2022.

Ocijenile mame: Nakon pelena i baby ulja, i Lupilu vlažne maramice dobile odličnu ocjenu

Prema rezultatima istraživanja, Lupilu vlažne maramice opravdale su povjerenje čitateljica portala missMama koje su im dodijelile visoku ocjenu 4,8

Vlažne maramice neizostavne su u svakom kućanstvu s malom djecom. Pomažu održati higijenu djeteta pa je izuzetno bitno da osiguravaju nježno i temeljito čišćenje osjetljive dječje kože.

Nakon odličnih ocjena za pelene i baby ulje iz Lupilu linije kozmetike, 100 je mama testiralo i dvije verzije Lupilu vlažnih maramica – s ekstraktom kamilice i masline.

U velikom istraživanju koje su zajedno proveli missMAMA portal i Lidl, Lupilu vlažne maramice opravdale su povjerenje čitateljica koje su im dodijelile visoku ocjenu 4,8.

Mame će nastaviti koristiti Lupilu vlažne maramice

Rezultati istraživanja ukazuju kako većina mama koristi vlažne maramice više od 10 puta dnevno, što je dovoljan pokazatelj koliko su vlažne maramice važan dio kućanstva s malom djecom. Primjena vlažnih maramica je raznovrsna: koriste se za čišćenje pelenskog područja, za brisanje usta i ruku nakon jela, za brisanje nosića te mrlja s odjeće i obuće.  Većina je mama već imala priliku isprobati Lupilu vlažne maramice prije missMama testiranja, a sve mame (100 %) jednoglasno su odlučile da će nastaviti kupovati Lupilu vlažne maramice. Obje verzije Lupilu vlažnih maramica, s ekstraktom kamilice i masline, podjednako su se svidjele mamama.

Maramice koje hrane i njeguju bebinu kožu

Mame su potvrdile kako su Lupilu vlažne maramice dovoljno nježne za njegu pelenskog područja kod beba te da su izrazito mekane i ugodne za osjetljivu dječju kožu. Također, zahvaljujući ekstraktima kamilice i masline, maramice dokazano smiruju nadraženo pelensko područje te hrane i njeguju kožu.

Za efektivnost čišćenja mame su Lupilu vlažnim maramicama dodijelile visoku ocjenu 4,89, za mekoću maramica ocjenu 4,77, a za mekoću bebine kože nakon korištenja vlažnih maramica ocjenu 4,74. Mame su jednako zadovoljne i kvalitetom samih vlažnih maramica. 97,8 % mama izjavilo je da su zadovoljne ili jako zadovoljne kvalitetom Lupilu vlažnih maramica, dodijelivši im za kvalitetu odličnu ocjenu 4,79.

Petica za cijeli Lupilu asortiman kozmetike za bebe

Proizvodi asortimana Lupilu kozmetike, uključujući Lupilu vlažne maramice, veganski su, dermatološki testirani, bez mineralnih ulja, bez silikona i bez parabena, te ne sadrže umjetne alergene. Mame su potvrdile i da Lupilu vlažne maramice ne izazivaju iritacije na dječjoj koži te su za izostanak iritacija maramicama dale odličnu ocjenu 4,82.

Kvalitetu pakiranja mame su ocijenile s 4,54, a najviše su bile zadovoljne s pitanjem omjera cijene i kvalitete proizvoda (4,87). Upravo je omjer cijene i kvalitete stvar koju su mame (njih 44,1 %) izdvojile kao najveću prednost Lupilu vlažnih maramica.

Rezultati ankete o Lupilu vlažnim maramicama opravdali su povjerenje koje su mame dale i pelenama i ulju, zapravo cjelokupnom Lupilu asortimanu kozmetike za bebe, koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Ova je petica još jedna potvrda da su proizvodi asortimana Lupilu cjenovno povoljni i izuzetno kvalitetni.