26.07.2022.

Anketa potvrdila: Lupilu baby ulje zaslužuje ocjenu 5!

Provjerite rezultate našeg istraživanja zadovoljstva mama i saznajte zašto toliko vole koristiti naše Lupilu baby ulje na koži svojih mališana.

Za svakodnevnu higijenu i njegu bebe svaka mama želi odabrati proizvode koji čiste, štite, njeguju, te ne uzrokuju crvenilo i iritacije već djeluju protuupalno i regenerativno na osjetljivu bebinu kožu. Kako bi svi kriteriji bili zadovoljeni, brojne mame su se odlučile za Lupilu liniju kozmetike za bebe koja nudi veganske i dermatološki testirane proizvode, bez silikona, parabena i mineralnih ulja. Uz vlažne maramice, blazinice, kupke, gelove, šampone i zaštitne kreme, jedan od proizvoda iz Lupilu asortimana kozmetike koji je oduševio mame je Lupilu baby ulje za njegu bebine kože.

 

Istraživanje zadovoljstva kupaca za Lupilu baby ulje

U osmišljavanju i razvoju naše ponude i proizvoda glavni kriterij nam je povratna informacija i zadovoljstvo naših kupaca. Zato smo u suradnji s portalom missMAMA proveli testiranje Lupilu ulja za njegu bebine kože koje je još jednom potvrdilo da Lidl garantira najbolji omjer cijene i kvalitete te ima najbolje ulje za bebe.  

Ocjene Lupilu baby ulja

 

Gotovo čista petica (4,7) kojom su čitateljice portala missMAMA ocijenile kvalitetu Lupilu baby ulja dokaz je kako se radi o jednom od najboljih ulja za bebe na tržištu.

Izvor: missMAMA 

Naime, Lupilu baby ulje ne sadrži razna bojila, mineralna ulja i silikone koji mogu naštetiti koži bebe već zbog svojih kvalitetnih sastojaka poput vitamina E njeguje, hrani i pruža antioksidativnu zaštitu nježne bebine kože. Mame su visokom ocjenom od 4,8 pokazale da su uistinu zadovoljne kvalitetom koju nudi Lupilu ulje za njegu bebine kože.

Omiljena karakteristika Lupilu baby ulja

Kako bi istraživanje tržišta bilo detaljnije, zanimala nas je i povratna informacija o omiljenim karakteristikama Lupilu baby ulja. Mame su poseban naglasak stavile na omjer cijene i kvalitete (36,8 %), dugotrajan osjećaj mekoće kože nakon korištenja ulja (32,2%) i izostanak umjetnih alergena u sastojcima baby ulja (19,5%).

Izvor: missMAMA 

Mame su mekoću bebine kože nakon korištenja ulja i činjenicu da proizvod ne sadrži alergene ocjenile ocjenom 4,7, jednostavnost upotrebe Lupilu baby ulja ocjenom 4,6, a omjer cijene i kvalitete je karakteristika koja je na zasluženom prvom mjestu s ocjenom 4,9.

Vitamin E u Lupilu ulju za bebe

Na pitanje koliko korisnim smatraju što Lupilu baby ulje sadržava vitamin E, sve mame koje su sudjelovale u istraživanju su odgovorile da taj sastojak smatraju jako korisnim.

Izvor: missMAMA 

Treba izdvojiti i zadovoljstvo mama mirisom Lupilu ulja za njegu bebine kože koji su, također, ocijenile visokom ocjenom od 4,7.

Navike upotrebe Lupilu baby ulja

Istraživanje je pokazalo da postoje razlike među mamama kada je riječ učestalosti upotrebe Lupilu baby ulja. Iako gotovo 50 posto ispitanih mama koristi ulje svakodnevno (46,3%), dio njih (18,5%) ga koristi 3 do 4 puta tjedno dok nešto manji postotak mama (12,9%) ulje koristi 2 do 3 puta tjedno ili svaki drugi dan.

Prednosti Lupilu ulja za bebe

  • Njega kože bez umjetnih alergena
  • Za meku i glatku kožu bez iritacija
  • Bez bojila
  • Bez mineralnih ulja
  • Bez silikona

Oduševljenje mama Lupilu baby uljem pokazalo je kako vrijedi ulagati u kvalitetu sastojaka kako bi se dobio proizvod s brojnim prednostima za njegu osjetljive bebine kože. 

Njega kože bez umjetnih alergena

Umjetni alergeni nisu rijetkost u sastojcima brojnih proizvoda za njegu lica i tijela. Lupilu ulje za bebe kao i drugi proizvodi iz asortimana Lupilu kozmetike za bebe ne sadrže alergene koji mogu izazvati različite reakcije na nježnoj bebinoj koži.

Za meku i glatku kožu bez iritacija

Vitamin E kao jedan od najvažnijih sastojaka Lupilu baby ulja garantira meku i glatku bebinu kožu nakon nanošenja. Nadalje, ulje pruža i antioksidativnu zaštitu od štetnog utjecaja slobodnih radikala, ne uzrokuje iritacije i djeluje protuupalno na najosjetljiviju bebinu kožu.

Bez bojila

Razna umjetna bojila također su na popisu štetnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima koji mogu uzrokovati alergijske reakcije. Činjenica da Lupilu baby ulje ne sadrži bojila garantira maksimalnu zaštitu nježne bebine kože.

Bez mineralnih ulja

Mineralna ulja su ekstrakt dobiven industrijskom preradom iz nafte i upravo zbog tog pročišćavanja ne sadrže esencijalne masne kiseline koje su potrebne koži. Lupilu baby ulje ne sadrži mineralna već prirodna ulja koja u potpunosti hrane bebinu kožu jer prodiru u dublje slojeve kože.

Bez silikona

Za potpuno meku i glatku kožu bebe važno je birati proizvode bez silikona jer silikon kao sastojak u kozmetici pruža kratkoročan osjećaj glatke kože. Dugoročno može uzrokovati začepljenje pora i time izazvati različite kožne reakcije što nikako ne želite kada se radi o nježnoj i osjetljivoj bebinoj koži.

Uputa za upotrebu

Lupilu ulje za njegu bebine kože možete nakapati na mekanu krpu ili tetra pelenu i zatim utrljati na kožu u području pelena. Za njegu nakon tuširanja ili kupanja nakapajte malo ulja na dlanove i nježno umasirajte u kožu.

Rezultati ankete o Lupilu ulju za njegu bebine kože opravdali su povjerenje koje su mame dale ne samo Lupilu baby ulju već cjelokupnom Lupilu asortimanu kozmetike za bebe, koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Vaša petica nam je još jednom potvrdila da idemo u pravom smjeru.