Za aktivno odrastanje i udobnost od prvog dana,

LUPILU ODJEĆA ZA BEBE

Za aktivno odrastanje i udobnost od prvog dana,

odaberite Lupilu mekanu pamučnu odjeću i dodatke.

Benefiti
Bio-pamuk Bio-pamuk

Bio-pamuk

Proizvodi od bio pamuka s oznakom GOTS izrađeni su prema ekološkim kriterijima, a proizvedena prirodna vlakna podvrgnuta su kontrolama prije daljnje obrade. U proizvodnji se koriste samo kvalitetne sirovine čiji su izvori štićeni pa od njih dobivamo proizvode bez štetnih tvari.

Izuzetna mekoća Izuzetna mekoća

Izuzetna mekoća

Udobna odjeća omogućuje uživanje tijekom cijelog dana, uz nju se lakše igra i slađe spava. Mekana i prozračna tekstura pamuka savršeno odgovara nježnoj bebinoj koži te omogućuje maksimalnu udobnost nošenja tijekom cijelog dana.

Širok izbor dječje robice i dodataka

Širok izbor dječje robice i dodataka

Lupilu nudi širok izbor odjeće uz koju vaše dijete bezbrižno raste — od najmanjih veličina, do predškolskog uzrasta. Osim odjeće, u Lupilu asortimanu nalaze se i dodaci poput tetra pelena, ručnika s kapuljačom, posteljina za dječje krevetiće i podbradnika.

Siguran proces obrade

Siguran proces obrade

Lupilu odjeća proizvodi se od celuloznih vlakana koja upijaju vlagu, pružaju visoku razinu udobnosti, izdržljiva su i prozračna. Strogo nadziran proces proizvodnje bez štetnih kemikalija štiti kvalitetu dobivenog pamuka, ali i kožu vaše bebe.